Att putsa fönster kan låta som en enkel uppgift, men efter en renovering kan det finnas mycket renoveringsdamm som känns omöjligt att få bort. De små dammpartiklarna sätter sig som ett klister på fönstret och det kan vara hög tid att ta in professionell hjälp.

Har du gått igenom en renovering i ditt hem har du säkerligen redan insett att det blir en hel del damm och skräp. Efter en renovering är det därför inte ovanligt att behöva städa väldigt mycket och länge. Om du inte vill ge dig in på jobbet själv kan du vända dig till en städfirma eller ett företag som erbjuder fönsterputsning. Hos www.fonsterputsning-stockholm.se/ kan du till exempel boka fönsterputsning direkt över nätet och naturligtvis kan du använda dig av RUT-avdraget.

hängande fönstertvättareBoka fönsterputsning – tänk på detta

Att anlita städhjälp eller fönsterputs har blivit allt mer populärt och det är tack vare RUT-avdraget. Analysansvarig Olof Röja på Servicefinder menar att:

Fördelarna är naturligtvis många. För det första så slipper du göra arbetet själv, du kan räkna med ett garanterat bra resultat på din fönsterputsning och du får mer tid över till annat.
När du vill ha hjälp med en fönsterputsning efter en renovering så behöver företaget du anlitar vara medvetna om detta. Orsaken till detta är för att byggdamm kan vara svårare att få bort eller kräva andra typer av metoder. Kontrollera med städfirman om du ska stå för materialet själv eller om det är detta som kommer att tas med. I de flesta fall så har fönsterputsaren med sig allt som behövs.