Nu är det nytt år och med det kommer nya roliga inredningstrender för varje hus och hem. 2021 är den stora trenden att inreda precis så som du själv vill och faktiskt inte följa trender. Inred omsorgsfullt med det du gillar och gör ditt hem personligt.

Ska man nämna några saker som sticker ut i inredningen år 2021 är det bland annat accentfärger i lila, mintgrönt och ljusblått. Även naturlighet har fått ta plats i våra hem såsom trä och betong. Alla trender hittar du på nolhagahem.se.

Inred personligt

”2021 är året då vi slänger behovet att följa trender i papperskorgen för ett tag och inreder lite mer som vi själva vill och tycker om.” Säger inredningsexperten Monica Karlstein.

Att följa trender kan vara bra för att hitta inspiration och veta mer vad du tycker om men ta inte åt dig av allt bara för att en expert säger det. Inred efter ditt eget intresse och ta in de saker i hemmet som du verkligen tycker om. Här kommer lite att inspireras av:

Naturnära nyanser

inredningBeige, grått, brunt och blått är bara några exempel på underbara färger som för tanken naturen. Dessa färger är perfekta att plocka upp i textilier men även att ta in i form av möbler. Exempelvis trästolar eller betongbord.

Designa för återhämtning

Det är viktigt att ta hand om sig själv och detta tänk bör vi ta in när vi inreder. Inred sovrummet med mjuka och mörka material som skänker lugn och harmoni åt rummet.

Låt begagnat få komma in i hemmet

Hållbarhet är en trend även i år och begagnade möbler är populärare än någonsin. Span runt i olika second hand butiker eller fynda på Blocket.