För att lyckas med att skapa ett modernt och trendigt hem är det viktigt att inte glömma bort att detaljerna är minst lika viktiga som helheten. Även om val av golv, tapeter och kakel i kök och badrum utgör grunden är det inredningsdetaljerna som avgör hur slutresultatet blir.

eljo renovaDet är inte bara klassiska inredningsdetaljer som tavlor, mattor och gardiner som påverkar helhetsintrycket i bostaden. Även strömbrytare och elkontakter har stor betydelse för hur inredningen kommer att uppfattas. Det finns strömbrytare i många olika modeller, bland annat retro som passar i äldre byggnader. Hos Elkatalogen hittar du flera olika strömbrytare från kvalitetsmärket Eljo renova med prisgaranti.

Att lyckas med inredningen

För att skapa ett hem som känns modernt och trendigt gäller det att följa de senaste inredningstrenderna och välja ut de trender som passar i det egna hemmet. Välj bara de färger och material som du själv tycker om och trivs med.

Om du vill förnya ditt hem utan att behöva lägga ner alltför mycket pengar lönar det sig att endast byta ut inredningsdetaljerna istället för att göra en omfattande renovering av alla ytskick. Genom att blanda nya inköp med loppisfynd går det att skapa ett hem utan att det blir tomt på kontot. Välj ut de detaljer som är viktigast för dig och lägg ner pengar på dem. De mindre viktiga detaljerna kan du istället köpa på second hand.

Även om du har en liten lägenhet går det att inreda den modernt och trendigt genom att ta tillvara på varenda kvadratmeter. När du ska inreda smart på liten yta finns det flera knep att ta till. Om du har högt i tak är en loftsäng en bra lösning eftersom det frigör ytan under sängen. Om du vill ha sängen på golvet är det smart att utnyttja utrymmet under sängen för förvaring. Att använda en skärmvägg för att dela av ett rum är ett bra sätt att skapa rumskänsla i en liten etta.

  • Välj ut de inredningstrender som du tycker bäst om
  • Förnya hemmet med detaljer istället för att lägga pengar på en totalrenovering
  • Blanda loppisfynd med dyrare möbler och inredningsdetaljer