Att spara pengar låter för många som något tråkigt. Så måste det dock inte vara. Om du handlar roliga saker med rabattkoder och hög prismedvetenhet, samtidigt som du ser över dina fasta månadsavgifter, behöver du inte göra avkall på något.

Att inreda ditt hem med fina produkter från exempelvis Hemtex behöver inte kosta skjortan. Du kan handla på Hemtex med en rabattkod från Gratislandet vilket kan göra stor skillnad på vart slutsumman landar. Det är ett sätt att kombinera nytta med nöje, spara pengar och samtidigt ha roligt. Det finns gott om tips på hur du kan spara pengar, och de flesta är ganska tråkiga. Så måste det dock inte vara.

Spara pengar på rätt saker

Att spara pengar handlar inte nödvändigtvis om att göra avkall på roliga saker i vardagen. Christina Sahlberg, sparekonom hos Compricer säger till Expressen:

”Om du sparar in på tråkiga utgifter kommer du kunna använda hälften av det till roliga saker i dag.” Skriver Expressen.

Oavsett om du vill spara pengar till inredning eller för långsiktigt sparande får du mest hållbara resultat om du först börjar med att se över dina “tråkiga” utgifter. Titta på vad du betalar för dina försäkringar, eller din el eller internetabonnemanget. Chansen är att du kan hitta alternativ som både är bättre och billigare. Om du gör en översyn av alla dina fasta månadsavgifter av det här slaget kan du spara många hundralappar per månad. Pengar du sedan kan lägga på att köpa inredning hos Hemtex, eller något annat du tycker är roligt.