Är du en av dem som fullkomligt avskyr att städa? Du är inte ensam. Här får du värdefulla städtips som passar dig som är lat och vill lägga minsta möjliga tid på städningen därhemma.

Vi har tidigare skrivit om att fräscha upp hemmet, och det ska det också handla om i allra högsta grad, men när det kommer till städning. Och inte vilken städning som helst utan städning som passar latmaskar.

Städning för latmaskar

En mikro är nåtts oms du måste städa då och då, men fasen vad trist och jobbigt det är. Effektivast städar du den genom att ställa in en skål som du fyller med två tredjedelar vatten och en del vinäger. Sedan kör du mikron på högsta effekt i tre minuter. Andra tips är att bädda sängen innan du kliver upp, genom att puffa kuddar, rätta till täcket och sedan gå upp. Du kan även städa badrummet litegrann varje gång du duschar genom att skrapa med en gummiskrapa. Tar en sekund och gör att det ser rent ut. Diska allt du kan i diskmaskin och återanvänd glas under dagen.

“Att ställa tillbaka saker där de hör hemma är ett säkert kort för att få ordning där hemma. Försök att bygga upp en vana att varje gång du går till ett annat rum eller en annan del i ditt hem, ta med dig något som hör hemma där.”

Det finns många tips att ge, och alla hittar du i denna artikel från Femina.